Akrobatika felnőtteknek

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy amit gyermekkorban nem tanultuk meg, azt felnőttkorban, már sokkal nehezebb pótolni.

Nézze meg az órarendünket!

Akrobatikai felnőttképzést is tartunk

Mivel a mai világ trendjeit követjük, tapasztalataink alapján, az akrobatikai felnőttképzésre is, egyre nagyobb igény mutatkozik.

Legyen az akár csak egy fellángoló hobbi vagy egy másik, már évek óta létező sport/hobbi továbbfejlesztése, (gondolok itt a lovaglásra, (lovasakrobatikára), a wakeboardra,(elemeken való ugrásokra) vagy akár az oly divatos parkour alapjainak az elsajátítására és még sok másra is) mi erre is meg tudjuk adni a lehetőséget.

Az akrobatikai felnőttképzésnek a legnagyobb
hátrányai, hogy csak és kizárólag kis létszámú csoportokat vagy egyéni órákat tudunk tartani, valamint sokkal komolyabb hangsúlyt kell fektettnünk a statikus erősítésre, hogy a fizikumunk elbírja majd a számára új, ismeretlen terheléseket is.
Tehát a felnőttképzési órán, bármilyen komolyabb ugrás elsajátítása előtt, biztosnak kell lennünk abban, hogy ezt a terhelést a testünk, az izomzatunk el fogja bírni és sérülés nélkül tudjuk majd végigcsinálni. Az órákhoz előzetes egyeztetés szükséges. Budapest vonzáskörzetében helyszínre is tudunk menni.